σχολικοί αγώνες

Πρώτη φάση σχολικών αγώνων

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΣΤΙΣ 8 & 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ: 

Πρώτη φάση σχολικών αγώνων   Πρώτη φάση σχολικών αγώνων  Πρώτη φάση σχολικών αγώνων

Σχολικοί Αγώνες Γυμνασίων 2017

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ Ε.Α.Κ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΧΘΕΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Σχολικοί Αγώνες Λυκείων

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΕΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟ 1.62 Κ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 1.67. ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΡΑ ΑΟΥΝΤΙ ΥΠΕΡΕΒΕΙ ΤΟ 1.36 Κ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΗΚΑΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!

Α' Φάση Των Σχολικών

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΙΜΩΝΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α' ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ, ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ 5000Μ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ 20' 27''.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΙΜΩΝΑ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Σχολικοί Αγώνες Των Λυκείων Της Γ' Αθήνας

ΧΘΕΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ Γ' ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΕΙΧΑΜΕ 17 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, 8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ, 2 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ Β' ΦΑΣΗ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: